Skip to main content

Perida design collectie

Bij Perida koopt u uw bank, hoekbank of fauteuil rechtstreeks bij de makers zelf. Dat scheelt direct in prijs maar nog belangrijker bij ons kunt u uw eigen speciale wensen wensen kenbaar maken. Tenslotte heeft iemand van 1,92 mtr  een andere bank nodig dan iemand van 1,70. Of iemand in een grachtenpand een andere maatvoering dan iemand in een ruime villa. Perida heeft een tijdloze collectie banken, hoekbanken en fauteuils. Elk meubel wordt speciaal op bestelling gemaakt.  Nadat de juiste maat en het optimale comfort is bepaald kunt u kiezen uit een exclusieve collectie stoffen van internationale huizen of hoogwaardige leersoorten.  Click in het menu op collectie om direct naar de modellen te gaan.

Banken

Samen met onze adviseurs bepaalt u de maatvoering en het zitcomfort. Van de meeste banken kan ook een hoekbank worden gemaakt. Bekledingsmogelijkheden in exclusieve stoffen, dubbel dik stieren leer of het mooie warme duurzame Alcantara.

Fauteuils

Bij een fauteuil is de juiste maatvoering eigenlijk nog belangrijker dan bij een bank. Een makkelijke stoel voor hem of een comfortabele stoel voor haar, bij Perida mag u het zeggen. Indien gewenst passen wij de fauteuil helemaal naar wens aan. En voordat we gaan stofferen kunt u ook nog komen proefzitten om zeker te weten dat u straks de stoel van uw leven bezit.

Eetkamer- diner fauteuils

Tegenwoordig zitten we steeds meer aan de eettafel. Ook met gasten wordt er ouderwets getafeld. Om lekker lang comfortabel te blijven zitten ontwikkelde Perida een aantal dinerfauteuils. In 2000 waren we de eerste die de dinerfauteuil met de verstelbare rug op de markt brachten. Sindsdien gevolgd door ontelbare imitaties. Lekker uitbuiken was, en is nog steeds, de slogan. Ook ontwikkelden wij de eetbank. Model Family is in diverse maten leverbaar. En niet alleen bij particulieren maar ook in verschillende restaurants staan banken Family zowel in lage als in hoge uitvoering.