model Cocon

Perida Cocon draai Oase zijaanzicht
Perida Cocon draai oase

design Paul junior

Cocon 360 graden design-knusheid

Welkom in de wereld van De Cocon, waar gemak en stijl elkaar omarmen in een unieke combinatie. De Cocon is een “Ronde Vlinder” die je interieur doet opfleuren. Deze charmante toevoeging aan jouw leefruimte blinkt uit in veelzijdigheid en het gemak waarmee je hem kunt plaatsen. 360 graden draaibaar voor ultieme flexibiliteit. Personaliseer jouw eigen Cocon met een keuze uit luxe gedessineerde stoffen. Met een bescheiden diameter van 70 cm biedt De Cocon een wereld aan mogelijkheden. Plaats hem in de levendige omgeving van een horecagelegenheid, laat hem schitteren in ontvangstruimtes, of creëer een gezellig leeshoekje in jouw huiskamer.
Introductieprijs vanaf;  stof  € 995,- leer € 1450,-

Cocon Maatvoering 2

romp         multiplex
vering        elastisch
vulling       koudschuim
afdekking  polyesther vlies
onderstel   staal 360 graden draaibaar kleur zwart
garantie    10 jaar

Perida Cocon Hospitality
Cocon in panter 517 perida productie
Cocon in luxe stof productie Perida design
Model Cocon in bouclé stof van Ploeg. productie Perida design
Cocon in Marbel Perida design

Over de ontwerper

Paul Junior, ademt het vakmanschap van meubelontwerper. Van jongs af aan werd zijn interesse voor meubels gewekt, en na zijn studententijd kon hij niet anders dan zijn passie volgen. Het bracht hem naar het familiebedrijf, waar hij werd gevraagd om “tijdelijk” te komen helpen. Daar dook Junior in alle facetten van het stoffeerdersvak en ontwikkelde hij zijn vaardigheden.

Zijn reis bracht hem naar internationale meubelbeurzen en de wereld van luxe jachtbouwstoffering, waar zijn fascinatie voor meubeldesign tot bloei kwam. Terwijl hij zich verdiepte in de kunst van het ontwerpen, begon er iets te borrelen.

Met een unieke mix van ervaring in stoffering, inspiratie van wereldwijde meubeltrends en een vleugje creativiteit uit de luxe jachtbouw, heeft Paul Junior het perfecte evenwicht gevonden tussen vakmanschap en innovatie. Zijn ontwerpen, waaronder model Cocon, weerspiegelen niet alleen zijn toewijding aan kwaliteit, maar ook zijn vermogen om comfort, stijl en veelzijdigheid naadloos te integreren.

Paul junior van Perida

Personaliseer je eigen Cocon.

Prijsberekening.
De basis Cocon zonder stof kost  € 895,-  Er is 2,- mtr. stof nodig. Je mag ook je eigen stof aanleveren. In dat geval berekenen wij extra kosten voor de verwerking van stof van derden. (Het zogenaamde kurkgeld). De Cocon kost dan € 995,- Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

In de collectie van onderstaande topbedrijven vind je vast een stof die precies past bij jouw wensen
klik op het logo om naar de website van de fabrikant te gaan.  Als je de pagina van de fabrikant sluit keer je automatisch weer naar deze pagina terug.

Neem eens een kijkje in onze stoffencollectie

stoffen in de showroom van Perida

Niet gevonden wat je zocht?

Op onze shworoom presenteren wij een aantal collecties van verschillende huizen. Tevens geven wij vrijblijvend kleuradvies. Neem foto’ s of kleurstalen mee van de objecten waar de Cocon bij moet passen.

De Cocon is uitstekend te stofferen in leer. Perida is gespecialiseerd in leren bekleding.  Leer is een kwestie van vertrouwen. Je moet er 100% zeker van zijn dat er tijdens het looiproces geen fouten zijn gemaakt. Daarom werken we al meer dan 40 jaar met dezelfde looierij. Op onze pagina alles over leer leggen we dat nog eens haarfijn uit

LEDER SELECT KLEUREN

perida.nl kleuren leder Select

LEDER SIERRA KLEUREN

perida.nl kleuren leder Sierra