Skip to main content
perida.nl productie
perida.nl productie2

Designmeubelen-herstofferen

spaart het milieu én is 15 tot 20 % voordeliger dan nieuw!

Designmeubelen-herstofferen. Perida design, al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in stoffering en herstoffering. Of het nu gaat om duizend restaurant stoelen of een bank van een bekend merk, wij zorgen dat uw waardevolle bezit weer als nieuw wordt. (en in veel gevallen zelfs beter dan nieuw). Bij een herstoffering bespaart u geld. Bovendien spaart u het milieu door hergebruik van materialen. Wij bekleden uw meubels naar keuze met leer, Alcantara of stof. Alle stoffen van internationale huizen kunt u bij ons vinden. Zoals Kvadrat, De Ploeg, Romo, Gabriël en voor organische vormen Febrik.

Minotti medium
Perida.nl Herstoffering Minotti

Deze Minotti is onlangs door Perida gerenoveerd en geherstoffeerd. Ondervering aangepast. Nieuwe binnenwerken in de kussens. In plaats van een losse hoes heeft Perida dit model voorzien van een vaste stoffering

Familie uit Haarlem
Onze drie zitsbank van 25 jaar oud had behoefte aan revisie van de vering en het opnieuw vullen van de zitkussens. We waren al geruime tijd opzoek naar een vakbekwame stoffeerderij. Via internet ontdekten wij Perida . Na een plezierig kennismakingsgesprek met Paul Ridder hebben we besloten om Perida te vragen een offerte te maken voor een adequaat herstel. Dit kon spoedig thuis geregeld worden en werden er afspraken gemaakt voor ophalen en weer terugplaatsen.  Alles is tot onze volle tevredenheid gebeurd. We zijn super tevreden over Perida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.    Klik hieronder voor meer reviews

Als de prijs u past dan volgt het uitzoeken van de bekleding. In onze showroom vindt u honderden stoffen en veel leersoorten van alle bekende merken. Soms vindt u ook een leuke stof van een minder bekend merk maar met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Neem foto’s van uw interieur mee en onze adviseurs helpen u bij het maken van een keuze. Indien gewenst adviseren wij ook bij u thuis.

Als we het eens worden maken we een orderbevestiging. Hierin vindt u onze afspraken. Die kunt u thuis nog eens rustig doorlezen u heeft n.l. 10 dagen bedenktijd. Halen en brengen is in de prijs inbegrepen. Op een herstoffering geven wij 5 jaar garantie.

Zodra uw meubels bij ons binnen zijn worden romp vering en vulling aan een nauwgezette inspectie onderworpen. Zonodig wordt de romp verstevigd. De bevestigings bouten en moeren worden vervangen. Heeft u gekozen voor nieuwe poten dan wordt de romp hiervoor aangepast.

In overleg met u wordt het schuim geheel of gedeeltelijk vervangen. Op alle onderdelen gaat altijd een nieuwe wattenlaag(dacron)om straks de bekleding een rijk uiterlijk te geven. Van de oude stof worden nieuwe mallen gemaakt gecontroleeerd en gepast.

Alle voorbereidingen zijn nu klaar. Hierna wordt de stof of het leer gesneden en gestikt. De romp (het frame) is dan ook gereed en het geheel kan gestoffeerd worden. Er volgt een eindcontrole door de chef stoffeerderij en uw bank is gereed om weer keurig te worden afgeleverd.

Merken die Perida in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a:
Artifort, B+B Italia, Baan, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Harvink, Hofstede, Jori, Knoll, Koekoek, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Raanhuis, Rolf Benz, Schuitema, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

Vraag vrijblijvend een herstofferingsofferte aan Particulier    –   Zakelijk

  • Wij hebben uw locatiegegevens nodig om eventuele transportkosten te berekenen
  • MM slash DD slash JJJJ