Design banken perida.nl uw kostbare bezit weer als nieuw

Designmeubelen-herstofferen

spaart het milieu én is 15 tot 20 % voordeliger dan nieuw!

Designmeubelen-herstofferen. Perida design, al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in stoffering en herstoffering. Of het nu gaat om duizend restaurant stoelen of een bank van een bekend merk, wij zorgen dat uw waardevolle bezit weer als nieuw wordt. (en in veel gevallen zelfs beter dan nieuw). Bij een herstoffering bespaart u geld. Bovendien spaart u het milieu door hergebruik van materialen. Wij bekleden uw meubels naar keuze met leer, Alcantara of stof. Alle stoffen van internationale huizen kunt u bij ons vinden. Zoals Kvadrat, De Ploeg, Romo, Gabriël en voor organische vormen Febrik.

Minotti medium
Perida.nl Herstoffering Minotti

Deze Minotti is onlangs door Perida gerenoveerd en geherstoffeerd. Ondervering aangepast. Nieuwe binnenwerken in de kussens. In plaats van een losse hoes heeft Perida dit model voorzien van een vaste stoffering

Guido uit Overveen  9,2

Wij hebben biijna dertig jaar geleden bij Perida een bank en een zetel gekocht. De bank toonde de sporen van intensief gebruik en de tand des tijds: het open leer was zeer verbleekt. Het model beviel ons nog altijd heel goed. Perida heeft het oorspronkelijke frame hergebruikt en nu staat er – vinden wij – opnieuw een prachtige bank in een heel mooie leersoort en kleurstelling. Voor vakwerk en maatwerk moet je bij Perida zijn !

A.J.F. uit Amstelveen  9,0

Rond 1990 constateerden wij dat ons zitmeubilair (bankstel) een allegaartje was geworden. Wij besloten tot de aanschaf van een compleet nieuw bankstel. Voor de levering kozen wij mede op basis van de ook toen al goede beoordelingen van het bedrijf voor PERIDA. Daar hebben wij nimmer spijt van gehad. Alhoewel het zitcomfort ook na ruim 25 jaar intensief gebruik nog steeds uitstekend was en is, vonden wij dat de lederen bekleding – door ons enigszins verwaarloosd onderhoud – een opknapbeurt kon gebruiken. Wij besloten tot herstoffering uiteraard door PERIDA. Het resultaat is uitstekend. Het meubilair ook het binnenwerk is weer als nieuw.

Beoordeling door klanten: 8.8/10 46beoordelingen

Als de prijs u past dan volgt het uitzoeken van de bekleding. In onze showroom vindt u honderden stoffen en veel leersoorten van alle bekende merken. Soms vindt u ook een leuke stof van een minder bekend merk maar met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Neem foto’s van uw interieur mee en onze adviseurs helpen u bij het maken van een keuze. Indien gewenst adviseren wij ook bij u thuis.

Als we het eens worden maken we een orderbevestiging. Hierin vindt u onze afspraken. Die kunt u thuis nog eens rustig doorlezen u heeft n.l. 10 dagen bedenktijd. Halen en brengen is in de prijs inbegrepen. Op een herstoffering geven wij 5 jaar garantie.

Zodra uw meubels bij ons binnen zijn worden romp vering en vulling aan een nauwgezette inspectie onderworpen. Zonodig wordt de romp verstevigd. De bevestigings bouten en moeren worden vervangen. Heeft u gekozen voor nieuwe poten dan wordt de romp hiervoor aangepast.

In overleg met u wordt het schuim geheel of gedeeltelijk vervangen. Op alle onderdelen gaat altijd een nieuwe wattenlaag(dacron)om straks de bekleding een rijk uiterlijk te geven. Van de oude stof worden nieuwe mallen gemaakt gecontroleeerd en gepast.

Alle voorbereidingen zijn nu klaar. Hierna wordt de stof of het leer gesneden en gestikt. De romp (het frame) is dan ook gereed en het geheel kan gestoffeerd worden. Er volgt een eindcontrole door de chef stoffeerderij en uw bank is gereed om weer keurig te worden afgeleverd.

Merken die Perida in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a:
Artifort, B+B Italia, Baan, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Harvink, Hofstede, Jori, Knoll, Koekoek, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Raanhuis, Rolf Benz, Schuitema, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

Vraag vrijblijvend een herstofferingsofferte aan

perida.nl herstofferen
perida.nl herstofferen
perida.nl
perida.nl herstofferen
perida.nl herstofferen
perida.nl herstofferen