Projecten

Perida levert super luxe stoffeerwerk voor Lobby, lounge, living of dining. Banken, fauteuils, stoelen, waterstoelen, plafondpanelen, wandpanelen en consol-ombouw. In overleg met architect of opdrachtgever. Van enkelstuks tot serieproductie volgens tekening tot op de mm. nauwkeurig. Maximale kwaliteit binnen elk budget. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. ABN-AMRO- KLM, Krasnapolsky, Politie Amsterdam, gemeente Maastricht, Muziektheater Amsterdam, Rabobank, Schiphol facilitaire diensten, Sony Nederland en het nationaal ballet. In de luxe jachtbouw werken wij voor Royal van Lent, Royal de Vries en Royal Huisman. Hiernaast vindt u een portofolio van projecten.

Periwall

Perida introduceert een nieuw programma gestoffeerde interieurpanelen; “Periwall”. Deze panelen bieden consumenten, ontwerpers en interieurbouwers ongekende mogelijkheden in het realiseren van interieurs met een geheel eigen karakter. Voor de bekleding van panelen kan een keuze gemaakt worden uit verschillende materialen zoals; leer, luxe stoffen, Alcantara en een enorme verscheidenheid aan kunstleders.

Door onze ervaring in de vliegtuig- en luxe jachtbouw voldoen deze panelen aan de gestelde brandeisen. De bekleding is op kunststof verlijmd en daarna op de randen minutieus doorgestikt. Periwall wordt op maat gemaakt volgens tekening of ingezonden CAD tekeningen. De panelen zijn eenvoudig op de meeste ondergronden aan te brengen. Bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd.

Aviation

Perida heeft een projectafdeling die zich bezig houdt met de stoffering van privé-jets. Juist nu het economisch veel bedrijven voor de wind gaat is er een tendens om de interieurs steeds comfortabeler en luxer te maken. Door de strenge eisen die in de luchtvaart gelden is er in onze projectafdeling een hoop expertise op het gebied van brandveiligheid.

Nautical

Perida levert super-de-luxe bekleding voor de lobby, lounge, woonkamer en eetkamer. Banken, fauteuils, buitenkant kussens, plafondpanelen, wandpanelen, console omringt, vloerbedekking, windowdressing evenals speciale ontwerpen voor jachten en prive-jets.
In overleg met u, architect of navelarchitect Perida produceert volgens tekeningen en nauwkeurig tot op de millimeter. Maximale kwaliteit binnen elk budget. Levering direct of als onderaannemer.

In de luxe jachtbouw wereld Perida werkt voor Royal van Lent, Koninklijke De Vries en Royal Huisman. in samenwerking met navelarchitects, elk element van het ontwerp aan strenge controle onderwerpen wij, zodat het voldoet aan de internationale normen
Op 27 oktober 2003, in opdracht van Hare Majesteit Koningin Beatrix, Perida ontving de aanwijzing op afspraak aan het Hof van Nederland

Lounge Blooming Hotel

Buiten de comfort systemen in zitmeubelen is Perida ook bekend als partner in luxe project stoffering. In de luxe jachtenbouw en bij de inrichting van hotels. Voor de lounge van Blooming ontwikkelde architect Clijsters een aantal zitelementen in hoge en lage uitvoering. Door Perida tot op de cm nauwkeurig uitgevoerd en gestoffeerd in zwaar leer.