Skip to main content

Outlet

Af en toe vervangen wij onze showroommodellen. Meestal omdat we een ander model willen laten zien of we passen de kleur aan bij een andere styling.  Deze Perida designbanken en stoelen zijn nauwelijks ingezeten en niet van nieuw te onderscheiden. Wij hebben onze opslagruimte hard nodig dus we bieden deze modellen aan in de outlet. Kortom,  de modellen zijn splinternieuw en worden onder volledige garantie verkocht. Mocht het model u passen dan kan de prijs een mooi voordeel zijn. Bovendien kan het model binnen 1 week geleverd worden. Vervolgens is het mogelijk om van hetzelfde model en/of bekleding nog een bank, stoel of hocker bij te laten maken. Bent u geïnteresseerd?  Kom dan even langs misschien is er een showroommodel dat we willen vervangen.

perida model Edward Linara iceblue hoekset

Edward

Showroommodel. Hoekset Edward bekleed met Romo Linara iceblue inclusief koppelmechaniek. € 6350,-
Outletprijs € 2950,-  Bent u geïnteresseerd?  Bel 0623838787 om te horen of het model nog aanwezig is of stuur een mail naar info@perida.nl
Wordt alleen als complete set aangeboden. Standaard originele Perida garantie.

perida plattegrondmaat Edward showroom
Model Leisure Perida design

Leisure

Model Leisure.  3-zitsbank in 2 delen. buitenbreedte 210 cm.  Bekleed met prachtige fluweel zacht  nubuckleer dat een dikte heeft van meer dan 2 mm.
Voor liefhebbers het mooiste leer dat ooit gemaakt is.
Het model heeft een tijdje op de showroom gestaan en wordt nu in de outlet aangeboden voor € 3950,- ( listprijs € 7250,-)
Leisure wordt onder volledige garantie geleverd.
Naar wens kunnen er ook zwart epoxy pootjes worden gemonteerd.

Bent u geïnteresseerd?  Bel 0623838787 om te horen of het model nog aanwezig is of stuur een mail naar info@perida.nl

Model Carré op locatie in Sierra cognac leder. Perida design

Carré

Geïnspireerd door de tijdloze en functionele modellen van Le Corbusier uit het begin van de vorige eeuw ontwierpen wij model Carré. In model Carré hebben wij 100 jaar Perida zitervaring verwerkt. De dubbel gestikte naden vertonen een afwerkingsniveau dat u uitsluitend bij absolute topmodellen aantreft. In de showroom moet deze 2½-zitsbank plaats maken voor een groter model. De bank is gestoffeerd in dubbeldik stierenleder kleur cognac.  Klik hier om de specificaties te bekijken.

Listprijs € 5650,-  Prijs alleen dit showroommodel € 4950,-  10 jaar garantie.  Losse hoofdsteun € 320,- Voordat u komt kijken bel even of dit model nog op de showroom staat.

Scala

Model Scala. Multifunctioneel elementen model. Met slechts 2 elementen maak je alle denkbare combinaties. Hoekelement is tevens armelement. Afmeting 80 x 80 x 67 hoog. Een remake uit de vintage collectie van Perida. Elementen zijn bekleed met heel zwaar nubuck leder. Combinatie bestaat uit 2 hoeken en 1 recht element.

Listprijs € 7900,-  outlet € 4950,-

Bent u geïnteresseerd?  Bel 0623838787 om te horen of het model nog aanwezig is of stuur een mail naar info@perida.nl

perida.nl hoekelement Scala
scala 3-zits Perida