perida Outlet

Outlet

Af en toe vervangen wij onze showroommodellen. Meestal omdat we een ander model willen laten zien of we passen de kleur aan bij een andere styling.  Deze Perida designbanken en stoelen zijn nauwelijks ingezeten en niet van nieuw te onderscheiden. Wij hebben onze opslagruimte hard nodig dus we bieden deze modellen aan in de outlet. Kortom,  de modellen zijn splinternieuw en worden onder volledige garantie verkocht. Mocht het model u passen dan kan de prijs een mooi voordeel zijn. Bovendien kan het model binnen 1 week geleverd worden. Vervolgens is het mogelijk om van hetzelfde model en/of bekleding nog een bank, stoel of hocker bij te laten maken. Bent u geïnteresseerd?  bel dan even. Het zou kunnen dat het model op een andere locatie staat of net is verkocht.

perida.nl Bank en fauteuil model Romance

Romance

Met de Romance is een perfecte balans gecreëerd tussen ultiem comfort en super ranke vormgeving. Een ombouw die de bank als een kader omvat. Bovendien heeft model Romance een vaste stoffering waardoor de vorm blijvend is gegarandeerd. Het binnenwerk van zit en rug bestaat uit verschillende lagen superieur koudschuim.  De ranke pootjes zijn van gepolijst aluminium. De romp is, net als alle Perida modellen, gemaakt van beukenhout gecombineerd met multiplex. Op deze constructie geven wij met een gerust hart 10 jaar garantie. Tenslotte hebben we de zitting afgeveerd met superieure stalen nozag veerelementen. Dat voel je direct als je in de Romance plaats neemt.  Nu in de outlet 1 x 2½-zits + 1 fauteuil in dik leder Sierra kleur 018 zand. Klik hier om de specificaties te bekijken.

Listprijs € 6700,-  outletprijs € 3950,-

Carré

Geïnspireerd door de tijdloze en functionele modellen van Le Corbusier uit het begin van de vorige eeuw ontwierpen wij model Carré. In model Carré hebben wij 100 jaar Perida zitervaring verwerkt. De dubbel gestikte naden vertonen een afwerkingsniveau dat u uitsluitend bij absolute topmodellen aantreft. Model Carré wordt geleverd in heel veel maten. Desgewenst maakt Perida hem helemaal op uw maat. Bekleding; Leer, stof of Alcantara.. Klik hier om de specificaties te bekijken.

Listprijs € 4350,-  Prijs alleen dit showroommodel € 2950,-  10 jaar garantie

perida.nl 2½-zitsbank model Carré