perida Outlet

Outlet

Af en toe vervangen wij onze showroommodellen. Meestal omdat we een ander model willen laten zien of we passen de kleur aan bij een andere styling.  Deze Perida designbanken en stoelen zijn nauwelijks ingezeten en niet van nieuw te onderscheiden. Wij hebben onze opslagruimte hard nodig dus we bieden deze modellen aan in de outlet. Kortom,  de modellen zijn splinternieuw en worden onder volledige garantie verkocht. Mocht het model u passen dan kan de prijs een mooi voordeel zijn. Bovendien kan het model binnen 1 week geleverd worden. Vervolgens is het mogelijk om van hetzelfde model en/of bekleding nog een bank, stoel of hocker bij te laten maken. Bent u geïnteresseerd?  bel dan even. Het zou kunnen dat het model op een andere locatie staat of net is verkocht.

perida.nl Bank en fauteuil model Romance

Romance

Met de Romance is een perfecte balans gecreëerd tussen ultiem comfort en super ranke vormgeving. Een ombouw die de bank als een kader omvat. Bovendien heeft model Romance een vaste stoffering waardoor de vorm blijvend is gegarandeerd. Het binnenwerk van zit en rug bestaat uit verschillende lagen superieur koudschuim.  De ranke pootjes zijn van gepolijst aluminium. De romp is, net als alle Perida modellen, gemaakt van beukenhout gecombineerd met multiplex. Op deze constructie geven wij met een gerust hart 10 jaar garantie. Tenslotte hebben we de zitting afgeveerd met superieure stalen nozag veerelementen. Dat voel je direct als je in de Romance plaats neemt.  Nu in de outlet 1 x 2½-zits + 1 fauteuil in dik leder Sierra kleur 018 zand. Klik hier om de specificaties te bekijken.

Listprijs € 6700,-  outletprijs € 3950,-

perida.nl fauteuil Hug

Hug

Hug de compacte fauteuil van Perida. Hug is ontworpen om binnen een minimale ruimte een maximum aan comfort te realiseren.  De iets hogere armleggers omsluiten je helemaal en zorgen ook voor een heerlijke zijwaardse ondersteuning. Een beukenhouten frame en stalen vering zorgen voor optimaal comfort. Geef elkaar eens een Hug u zult er nog jarenlang plezier van hebben. Bekleding Jorvik 63% wol.

listprijs € 695,- outlet € 395,-

perida.nl fauteuil Joy in stof

Joy

U kent ze misschien wel. Die strakke compacte zitbanken van Spectrum en Artifort uit de 50- en 60er jaren. Deze banken waren door hun eenvoud overal toepasbaar. De vraag van onze klanten naar dit strakke design stond centraal bij de ontwikkeling van JOY. Wat meteen opvalt is de zeer compacte maatvoering. Met een totale diepte van 75 cm is de doelstelling gehaald. Het resultaat is de klassieker die we in eerste instantie voor ogen hadden, namelijk betaalbaar tijdloos design in een kwaliteit die vroeger zo gewoon was.

fauteuil in wollen stof listprijs € 1450,-  outlet € 950,-

perida.nl model Scala

Scala

Model Scala. Multifunctioneel elementen model. Met slechts 2 elementen maak je alle denkbare combinaties. Hoekelement is tevens armelement. Afmeting 80 x 80 x 67 hoog. Een remake uit de vintage collectie van Perida. Elementen zijn bekleed met heel zwaar nubuck leder. Combinatie bestaat uit 2 hoeken en 1 recht element.

Listprijs € 7900,-  outlet € 4950,-

perida.nl hoekelement Scala